keskiviikko 5. helmikuuta 2014

#9 Arki rullaa

Jokin aika sitten sain siis pienen inspiraationpurkauksen ja aloittelin työstämään uutta ulkoasua. Työ tuntuu taas mahdottomalta - koodeja on yksinkertaisesti aivan liikaa. Mutta sain sen ihan hyvin päätökseen muutamaa pikkuseikka lukuunottamatta, jotka korvaan lähipäivien aikana. Ainut asia mikä mietityttää on banneri. Viime viikolla rupesin raapustamaan toinen toistaan sekalaisempia bannereita, mutta loppujen lopuksi menetin hermoni kaikille kovalevylle tallentuneista suttukasoista. Ainoastaan yhden niistä pystyisin nieleksien laittamaan näytille, mutta yksi asia mietityttää - olen vähän sen sortin ihmistä (ellen jopa ihan perfektionisti), että vain mahdollisimman yksinkertaiset ulkoasut kelpaavat. En kaipaa ylimääräisiä hömpötyksiä koristamaan jokaista hemmetin asiaa, ja kaiken pitää olla just eikä melkein...
Enköhän saa kuitenkin ulkoasun näyttämään ihan hyvältä (vähintään) vielä tämän viikon puolella. Kaikki sivut aina someikoneihin asti saadaan varmasti näyttämään hyvältä pienten apukäsien kera :D Tai ainakin kovasti toivoisin niin.

Kolme viikkoa sitten pääsin kapuamaan takaisin hevosen selkään. Vaihdoin siis tallia joululomilta - pienen mutkan kautta uudeksi paikaksi valikoitui Stall Gobbacka Espoossa, jossa pääsen ratsastamaan vanhan ratsastuksenopettajani silmän alle. Kumminkin kolme viikkoa sitten maanantaina kiipesin takaisin ponin selkään. Ratsukseni valikoitui Pin Rock´s Final Fantasy eli Fani, 12-vuotias WPB-tamma. Aloitettiin ihan perusasioista, kuten pysähdyksistä ja  siirtymisistä. Meni tosi hyvin, tosin kuskihan oli niin pihalla kun vain voi olla, eikä sieltä tuntunut olevan paluuta kuin vasta tunnin loppuvaiheilla (...)! Mutta urheasti pikkuponi kamppaili tunnin loppuun saakka... :)    Tunnista ei ole kuvia sillä kameran uljaasta vastustuksesta huolimatta pakkanen voitti!

Kaksi viikkoa sitten mentiin taas koulua ja sain ratsukseni Tarzanin, eli Tatun. Ihan ennakkoluuloitta en ratsastamaan lähtenyt, sillä jo viime tunnilla näin kuinka se heitti rodeota joka viides minuutti. No, ennakkoluuloista huolimatta tunti meni ihan hyvin. Vähän tietty mentiin laukkaympyröillä kylki edellä ja mitä nyt vähän tehtiin lähtöjä, mutta ne on ihan pikkujuttuja...! :)




 
 
Huomenna en ehdi postailla, mutta palaillaan perjantaina... :)
 
 
-Vekku



3 kommenttia: