tiistai 7. tammikuuta 2014

#8 Mennyttä ja tulevaa


Moikka! 
Noniin, mistäs sitä nyt aloittaisi... Ajattelin ensin kirjoittaa ihan järjettömän suuren kuulumispostauksen, sillä ihan normaaleja kuulumisia olisi ihan hirveästi kuvineen. Mutta ajattelin lörpötellä sen sitten myöhemmin, ja kertoa nyt vähän suunnitelmista, menneestä ja tulevasta. On oikeasti tapahtunut paljon vähällä aikavälillä...



Syksy, kouluvalkku

Jos ensin se "pääuutinen". Eli nyt en ole käynyt ratsastamassa uudenvuoden jälkeen, syynä lopetus Uotilassa. Tallinvaihto on pyörinyt jo vuoden päässäni, ja tuli nyt ajankohtaiseksi. Ei mulla ole mitään henkilökohtaista syytä - en vaan jaksanut enää sitä rumbaa... En kerro vielä tulevasta tallista mitään, mutta sen verran voin paljastaa, että ratsastusseura tulee olemaan PunRa ;)
Olen niin onnellinen. Toivottavasti löydän treeni-innon ja motivaation uudestaan, sen ollessa nyt vähän pohjamudissa. Uotilasta eniten jään kaipaamaan tallikavereita, pikku Jade-ponia ja tietty Jenniä. Ratsastusloma on tehnyt mulle ihan hyvää, ja olenkin saanut jo paljon lisää inspiraatiota treenaamiseen :) Innolla odotan mitä tuleman pitää! 




Aivan ihana kuva! Estetunti, alkusyksy


IIK! Tänään loma loppui ja tavallinen arki alkoi. Ensi viikolla hoidettava olisi bilsan koe, jonka jälkeen on yli kuukausi vapaampaa (kannatti rehkiä ennen joulua). Sehän tarkoittaa puhtaasti vain sitä, että postailen useammin, kuin ei jatkuvasti tarvitse harjoitella kokeisiin. Ja ennen kuin pääsen ratsaille, saatte luultavasti kärsiä jonkinnäköisistä erikoispostauksista. Tavoitteena olisi saada julkaistua toivekuvapostaus ensi viikon alkupuolella, joten olisi kiva jos laittaisitte ehdotuksia siihen kommentein.  Mutta aivan ihanaa uutta vuotta 2014 kaikille lukijoille!

P.S Ulkoasu menee (?) remonttiin tänään/huomenna. Älkää siis ihmetelkö hetkellistä blogin yksityisyyttä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti